PROFESIONALNA OPREMA ZA KOMBI VOZILA

Bez obzira na vašu industriju ili trgovinu, naši fleksibilni sustavi regali i dodaci pomažu vam da najbolje iskoristite svoj unutrašnji prostor. Štoviše, svi su naši proizvodi kompatibilni unatrag, što olakšava proširenje i poboljšanje unutrašnjosti vašeg kombija kad god želite. Naš fleksibilan sustav raste s vašim poslovanjem, što znači da sve možete držati pri ruci, sada i u budućnosti.

Bolje organizirajte svoj kombi i olakšajte radni dan.

Pametan pribor kako biste najbolje iskoristili svoj kombi

Naš asortiman plastičnih kanti s ručkama i poklopcima, kao i kutije za alat s razdjelnikom, idealni su za spremanje i nošenje predmeta raznih veličina. Vješanje alata i pribora jednostavno je uz naše pegboards. Nudimo ladice, držače za kablove, držače trostrukog alata, držače za plinske boce, držače za sprejeve i još mnogo toga, sve montirane na naše univerzalne kuke. Ljestve se lako spremaju u strop kombija s našim unutarnjim nosačem ljestvi.

Neka Vaše vozilo bude mobilna radionica

Lako radite unutar i van kombija s našim preklopnim ili proširivim radnim stolovima, zajedno s fiksnim ili proširivim vitlom. Također imamo niz unutarnje i vanjske rasvjete kako bismo radili bez obzira na uvjete.

Pošalji upit za ponudu

KATALOZI & PREUZIMANJA

KATALOZI

Saznajte više o velikom asortimanu proizvoda i usluga koje System Edström nudi:

ŽELITE ZNATI VIŠE O SPECIFIČNOM MODELU KOMBIJA?

Možete preuzeti brošure za svakog od proizvođača s kojima radimo.
Da biste preuzeli brošuru za svaku marku, jednostavno kliknite relevantnu vezu.