RAMIA češka obiteljska tvrtka specijalizirana za proizvodnju drvenih stolarskih radnih stolova.

Povijest proizvodnje stolarskih klupa u Píseku datira iz 1. polovice 20. stoljeća. RAMIA s.r.o. tvrtka je osnovana 2006. godine. Nastavila je i proizvodnjom tradicionalnih stolova za stolarske radove i razvojem novih klupica za stolarije, profesionalce i zanatlije

Ta je tradicija obveza za nas i istodobno osiguranje kvalitete za naše klijente.

RAMIA pažljivo odabire dobavljači sirovine uglavnom visoko kvalitetne Europske Bukovine. Još jedna prepoznatljiva osobina RAMIE je iskusan i dobro koordiniran tim koji radi u savršenom skladu stručnjaka na svojim poljima.

Stolove RAMIA rado koriste profesionalci drvodjelci, domaći hobisti i entuzijasti „uradi sam“, kao i škole i centri za stručno usavršavanje. RAMIA proizvodi dostupni su u EU, SAD, Kanadi, Australiji, Japanu i drugim tržištima.

Na neki način, proizvodi tvrtke RAMIA je jedinstven jer nema konkurencije u srednjoj i istočnoj Europi s obzirom na proizvode slične vrste ili tvrtke specijalizirane za ovu vrstu proizvodnje.

Dizajn stolova RAMIA uvijek stavlja naglasak na kvalitetu, i jednostavnost korištenja i vijek trajanja.

Od ove godine radne stolove RAMIA možete kupiti kod ovlaštenog i stručnog distributera REPLY Tool iz Podstrane pored Splita.

Sve stolove šaljemo direktno na adrese kupca , garancija na proizvode je 24 mjeseca od datuma kupnje.