Proizvodi izrađeni u tvornici ORBIS WILL nisu napravljeni samo za trenutak, već za dugotrajne teške poslove. Ovaj naš znak prepoznatljiv većdesetljećima i uvijek nam predstavlja korak naprijed u odnosu na kvalitetu u usporedbi s konkurentnim proizvodima.

Naš extremno visok standard kvalitete i funkcionalnosti podržava bezvremenski klasični i individualni dizajn ORBIS-a uz moderan i karakterističnog dizajna svakog proizvoda

Od samog početka originalni proizvodi tvrtke ORBIS izrađeni su od najkvalitetnijih materijala – od specijalnog alata za čelične kovine, do višekomponentnih ručica – posebno razvijenih za nas isključivo u Njemačkoj.

Svi materijali i sve komponente provode se u našim tvornicama sa našim iskusnim tehničarima i programerima. Ažurne kontrole i metode ispitivanja, ekstremne funkcionalnosti i testovi trajnosti izvode se posebno za vas kao kupca: naši proizvodi olakšavaju vaš teški dnevni rad i čine ga sigurnijim.

I iznad toga naši proizvodi pružaju maksimalnu udobnost, sigurnost (vidi VDE i VPA-GS-odobrenje), također jednostavnost rada i ergonomija.

Ergonomija je ono što smo se usredotočili posebno u posljednjih nekoliko godina. EvoLiNe je izvanredan dokaz našeg rada i stručnosti za vaše ergonomsko radno i zdravlje.

Naši najbolji svjedoci su brojna odobrenja, certifikati i izložbe, kao i dugogodišnji partneri i kupci u više od 65 zemalja širom svijeta.

Tvrtka ORBIS WILL je u 100% vlasništvu kompanije KNIPEX

orbis