PROFESSIONAL

Upravo u profesionalnom segmentu ima mnogo raznovrsnih vrsta čišćenja s različitim i individualnim zahtjevima koje tvrtka Kärcher svojim posebno za to razvijenim uređajima može bez problema riješiti.

U malim ili velikim industrijskim poduzećima, komercijalnom području, ugostiteljstvu ili u životinjskoj staji – Kärcher uvijek nudi pravo rješenje za održivo i ekološko čišćenje.

I ovdje su u ponudi poznati visokotlačni čistači s profesionalnom opremom; tu su i čistači s maksimalno visokim tlakom ili strojevi za metenje i usisavanje te mnoštvo drugih učinkovitih i energetski štedljivih uređaja za čišćenje.

U katalogu proizvoda možete naći sve naše proizvode, podijeljene u  skupine:

Visokotlačni čistači

Rješenja za park i grad

Generatori i pumpa za otpadnu vodu

Usisavač

Industrijska vakuum tehnologija

Usisavači za prozore i površine

Strojevi za ribanje/ribanje i usisavanje

Strojevi za metenje i strojevi za metenje i usisavanje

Visokotlačni čistači vrućom vodom
S toplom vodom visokotlačni čistači čiste još bolje, uz tlak po izboru. Kärcher uređaji uvjeravaju maksimalnim komforom u rukovanju i najmodernijom tehnikom.

Visokotlačni čistači s hladnom vodom
Svakodnevno čišćenje uređaja, vozila i zgrada: Uz pomoć pritiska i velikog učinka prijenosa, visokotlačni čistači na hladnu vodu odstranjuju i tvrdu prljavštinu. Idealni su za velike površine.

Sustavi za čišćenje s maksimalnim tlakom
Kada radni učinak uobičajenih visokotlačnih čistača više nije dovoljan, u primjenu dolaze naši čistači s maksimalnim tlakom. Zahvaljujući ultra visokom tlaku (UHP), uz pomoć ovih uređaja moguće je pouzdano odstraniti čak i najtvrdokornije nečistoće i slojeve.

Stacionarni visokotlačni čistači
Kärcher stacionarni visokotlačni čistači prikladni su za primjenu svuda gdje je radi uštede prostora potrebno istovremeno na više mjesta čistiti i dezinficirati.