Više od 80 godina iskustva

Proizvodimo i prodajemo kompletan asortiman proizvoda za čišćenje i njegu svih vozila, plovila i strojeva koji se koriste komercijalno i privatno. S preko 80 godina iskustva, ova kombinacija tradicije i inovativnosti razvila se u profil naše marke: AUTOSOL®. Prema našim kupcima, AUTOSOL® je brand s najboljim proizvodima za njegu metalnih površina u svijetu.

Dobavljač renomiranim proizvođačima automobila

DURSOL je jedan od najvećih dobavljača proizvoda za njegu automobila u svijetu. Poznati proizvođači automobila vjeruju našim proizvodima i iskustvima. Opskrbljujemo kompletan program za njegu automobila kako bismo zadovoljili potrebe svakodnevnih kupaca. Naši kupci imaju visoka očekivanja i zahtijevaju dosljednu kvalitetu usluge širom svijeta – upravo ono što isporučujemo!

Autosol logotip

Zajamčena kvaliteta

Visokokvalitetni sastojci zajedno s dugogodišnjim iskustvom i suvremenim proizvodnim procesima pružaju osnovu za sve proizvode marke AUTOSOL®. Stroga kontrola kvalitete osigurava dosljednu kvalitetu na najvišoj mogućoj razini. Nezavisna test organizacija “Monde Selection” u Bruxellesu procijenila je mnoge naše proizvode kao “Outstanding” i dodijelila nam nekoliko zlatnih medalja.

NSF je registriran – simbol za vašu sigurnost

NSF je neprofitna, nevladina organizacija koja je poznata širom svijeta za registraciju u području zdravlja i sigurnosti. Mnogi od naših proizvoda u skladu su s kriterijima NSF-a i stoga mogu nositi oznaku NSF. Ovo je jedinstveno u našem sektoru. AUTOSOL® proizvodi su tako posebno prikladni za upotrebu u zemlji, u hotelima, restoranima, tvrtkama za preradu hrane, velikim ugostiteljskim objektima i strojogradnji.

Prirodni sastojci / Ecolabel

Osim vrhunske kvalitete, veliku važnost pridajemo kompatibilnosti s okolinom. Svi naši proizvodi su “naravno” biološki razgradivi, i zadovoljavaju stroge ekološke norme, i ne samo da zadovoliavaju, nego i premašuju stroge Njemačke pravne zahtjeve !

Pokušano i provjereno

Naši proizvodi Nature Line sastoje se od prirodnih sastojaka. Ekološki čistači od biljnih sastojaka čiste su učinkovito ali nježno. Dodaci poput zob, kamilice ili bademova brašna su vrlo učinkovite u zaštiti vaše kože i okoliša.

Redoviti pobjednici

Naši proizvodi uvijek prevladavaju kada se opsežna ispitivanja provode u specijaliziranim časopisima ili tvrtkama. Odabrani smo uglavno kao preferirani odabir , s vrhunskom kvalitetom.